HTML

Linkek

Friss topikok

  • ciel: akkor ez a "költse gyógyszerre" tipikus esete? (2017.11.28. 11:12) Svájci kedvezmények
  • domar: @igyli: Köszönöm a teljeskörű tájékoztatást:) (2015.07.23. 12:12) Kisokos
  • igyli: @domar: írtam gyorsan egy kis összefoglaló posztot: igyli.blog.hu/2015/07/22/kisokos_312 (2015.07.22. 14:32) Német, mint második nyelv
  • rosal: őszintén nem is vártam más eredményt. Aki műfordítja a locsolóverset, annak minimum 5.5 a németje.... (2015.02.15. 18:02) Az első érdemjegy
  • csimar: Nem tudom ki a nagyobb HŐS!? Pici Igyli, hogy ilyen ügyesen megoldotta ezt a helyzetet vagy Ti, h... (2015.01.16. 12:55) Mélyponton

igyliék svájci kalandjai

2010.10.19. 23:39 igyliné

Muki-turnen 6

Címkék: torna svájc

Hosszú őszi szünet után ma újra volt mukitorna. Gondoltam, hogy már arra a bizonyos mukitorna fesztiválra fogunk készülni, így is lett. Sok-sok tornaszőnyeg egymás után lerakva, 3 magasugró szekrény összekötve egy-egy paddal úgy, hogy a padok jó másfél méter magasságban voltak, ezen út végén pedig egy nagyon vastag szivacs. Nem kellett hozzá nagy képzelőerő: a fiam pillanatokon belül ugrik másfél méterről.

A mukitornanéni a helyszínen fogott bele az előadás koreográfiáját kitalálni. Végülis a hosszú szőnyegen végigbukfenceznek a gyerekek, majd ha végigsétálnak négykézláb azokon a magasított padokon leugranak szépen a szőnyegre. Hát ennyi. Csak éppen ki kéne jönnie valahogy a zeneszám végéig. ...közben az anyukák is csinálnak ám valamit, de azt nem árulom el, mert Herr Igyli így is könnyes szemekkel vihorászik, mikor arra gondol, hogy hamarosan a svájci népesség 20%-át szórakoztatom egy szép szombati napon. Ja, és nem szakmabeli dologgal, merthát a közönség előtti szereplés nem újdonság nekem, hanem sportos tevékenységgel. Mit mondjak, én is röhögök magamon: 3 és fél éve ha nem éppen terhes vagyok, akkor szoptatok, testi adottságaim nem éppen megfelelőek egy tornabemutatóhoz.

Mikor a mukitornanéni megmutatta a zenét, majd közben csinálta, amit az anyukáknak kell csinálni, odafurdultam az előttem ülő anyukatársamhoz és megkérdeztem, hogy hányan is jönnek el erre a bemutatóra. Értette, hogy a bemutató láttán némi kétely volt a hangomban, majd felhúzott szemöldökkel mélyen a szemembe nézve válaszolt: "Sokan." kis hatásszünet, majd: "Nagyon sokan.". Hűha, Herr Igylire gondoltam, aki fekve, könnyes szemekkel fog röhögni rajtam. A fényképezőgépet el kell addig dugnom valahova, már fenyegetett vele, hogy felveszi az előadást.

Az óra végén megkaptuk a jegesmedve jelmezt (mégis jól értettem, jegesmedvék lesznek a gyerekek :) ), egy anyuka volt oly kedves és megvarrta mind a 15 maciruhát. (Ifj. Igyli valamiért bele is nyalt, így neki a nyelve is fehér szőrös volt egész este.) ...félve mondom: az anyukák lesznek az eszkimók. További infót nem adok ki... Borzalom, rosszul vagyok már most!

Íme a zene.  ...képek a bemutató után SEM lesznek :).

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igyli.blog.hu/api/trackback/id/tr592385034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak hogy a kedves olvasó is tudja, miről is van itt szó, néhány Turnen-Chränzli video:

www.youtube.com/watch?v=nsJnZBGxBHI
www.youtube.com/watch?v=khrRklr4R78

(ROFL)
(ROFL)
(ROFL)

Az eseményről készült HD felvételt természetesen megosztjuk majd veletek :D
Semmiféle HD nem lesz.
Kedves igyliné, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a blogot! :-)
Kérdezhetnék esetleg e-mailben a svájci mindennapokkal, gyerekszüléssel kapcsolatban?
Ha igen, kérlek írd meg, hogy milyen e-mail címem kereshetlek!
felvigyazo@freemail.hu

köszönöm szépen!
süti beállítások módosítása